OVER TIJMEN

Tijmen was een vrolijke jongen, altijd opgewekt en had zijn hart op de juiste plek zitten.

‘Hij was een jongen die iedereen wilde helpen’.

Tim Hogeland

Tim Hogeland

Jongerencoach Welcom

‘Tijmen was altijd erg betrokken bij zijn leeftijdsgenoten en de jongeren binnen het jongerencentrum Finally. Hij stond voor iedereen klaar en was erg behulpzaam. Hij heeft ook een gamevoorlichting gegeven op een basisschool. Je zag echt zijn enthousiasme eraf stralen. Tijmen was een maatje, een vriend en zal altijd een plekje in het jongerencentrum Finally houden.’

Tijmen (13) overleed na een botsing op het voetbalveld, maar zijn hart klopt voort

Saskia van den Heuvel (48) zou de tweede helft gaan kijken, maar ze zag haar zoon nooit meer bij bewustzijn. Die dag, 1 september, overleed de 13-jarige Tijmen uit ’s-Heerenberg als gevolg van een botsing op het voetbalveld. 

Familie en vrienden nemen afscheid van Tijmen (13)

Vrienden en familie hebben afscheid genomen van Tijmen. De jongen van 13 overleed afgelopen week na een botsing op het voetbalveld. Veel kinderen van de voetbalclub waren bij het afscheid aanwezig. 

'Hij was een jongen die iedereen wilde helpen'

‘S-HEERENBERG – Drie weken geleden overleed de 13-jarige Tijmen op het voetbalveld van MvR in ‘s-Heerenberg. Nu leven zijn organen door in anderen. Dat wilde hij, vertellen zijn ouders, tegen de NOS. Ze moedigen nu anderen aan om het hier met je kind over te hebben. ‘Tijmen had een goed hart. En dat verdient het om verder te leven.’

Pascal Kamperman

Pascal Kamperman

Directeur-Bestuurder Achterhoek in Beweging

In huidige samenleving is niet iedereen in de gelegenheid om te kunnen bewegen of sporten. Inclusief bewegen en/of sporten voor iedere Achterhoeker is mijn persoonlijke ambitie. Dus ook jongeren die helaas niet de kans hebben om deel te nemen aan spel of sport samen met hun leeftijdgenoten. Het is vaak een samenspel van geldgebrek en onvoldoende stimulering vanuit huis. Samenwerken aan gezondheid, motorische &sociale vaardigheden en normen & waarden. Graag lever ik bijdrage aan dit prachtig initiatief!