19 augustus 2023

Internationale Tijmen Toernooi O15

Wat een geweldige dag vol voetbalplezier was het op het Tijmentoernooi! De teams hebben zich van hun beste kant laten zien en het was een onvergetelijke competitie.

De uitslag van het toernooi is als volgt:

1 SC Cambuur – Gefeliciteerd met jullie verdiende eerste plaats!
2 Fortuna Düsseldorf – Jullie hebben fantastisch gespeeld en een welverdiende tweede plaats behaald!
3 Borussia Mönchengladbach – Een prachtige prestatie en een verdiende derde plaats!
4 Vitesse
5 KAS Eupen
6 SC Heerenveen
7 Willem II
8 De Graafschap

Download hier de uitslagen.

Een grote dank aan alle teams voor hun inzet, aan alle supporters voor de geweldige sfeer en aan de vrijwilligers voor hun onschatbare hulp! Samen hebben we van dit toernooi een succes gemaakt.
We kijken ernaar uit om volgend jaar opnieuw een onvergetelijk toernooi neer te zetten. Tot dan!

 

 

Fotografie: Lia Fierkens | Spelersfoto.nl
Video: Regio 8

 

Op zaterdag 20 augustus 2022 werd voor de derde keer het Tijmen Internationaal 015 Toernooi georganiseerd in ’s-Heerenberg. Door een prachtig deelnemersveld, waaronder Fortuna Düsseldorf, Borussia Mönchengladbach, Bayer Leverkusen, KAS Eupen, R. Antwerp FC, FC Twente, De Graafschap en SC Heerenveen, werd het toernooi nog mooier en uitdagender.

 

 

 

 

Uitslag 2022

1. Fortuna Düsseldorf

2. Borussia Mönchengladbach

3. De Graafschap

4. Bayer 04 Leverkusen

5. KAS Eupen

6. FC Twente/Heracles

7. Royal Antwerp FC

8. SC Heerenveen

Impressie

2022

In 2020 zouden naast Borussia Mönchengladbach, De Graafschap, Fortuna Düsseldorf ook Ajax, PSV, FC Utrecht, BVB Dortmund en Paderborn meestrijden. Echter door de Coronamaatregelen kon het toernooi op zaterdag 15 augustus 2020 niet doorgaan.

Met trots hebben we op zaterdag 21 augustus 2021 opnieuw het Internationale Tijmen Toernooi JO15 gehouden. Ajax, PSV, Borussia Mönchengladbach, De Graafschap, FC Utrecht, Borussia Dortmund, Fortuna Düsseldorf en Bayer Leverkusen hebben deze dag deelgenomen, waarbij Dortmund de uiteindelijke winnaar was.

 

Impressie

2019 en 2021

“Dit bijzondere toernooi zorgt ervoor dat Tijmen zijn kijk op de wereld wordt voortgezet. Zodat jongeren die nu aan de kant staan ook mee kunnen doen, iedereen doet er toe en doet mee. Ik heb hier veel bewondering voor, we kunnen een hoop van hem leren.”

Ruth Mijnen, Voormallig wethouder Bestuur en Samenleving